Maksut kaudelle 2019-20

Jäsenmaksu

Vipsun vuosittainen jäsenmaksu on alle 18-vuotiaille 25 euroa ja muille 40 euroa. Jäsenmaksu laskutetaan syyskauden alussa tai pelaajan liittyessä seuraan.

Ryhmäkohtaiset maksut

Jäsenmaksun lisäksi seuran harjoitusvuoroilla käyvät pelaajat maksavat ryhmäkohtaisen maksun kausikohtaisesti (syys- ja kevätkausilta erikseen):

  • Sulkapallokerho: 45 euroa
  • Minisulkis-ryhmä: 45 euroa
  • Harrasteryhmä: 75 euroa
  • Kilparyhmä: 40 euroa per viikkokerta, eli jos pelaaja on ilmoittanut osallistuvansa esimerkiksi kahden viikonpäivän harjoituksiin, maksaa hän 2 x 40 € = 80 €.
  • Aikuisryhmä: 40 euroa

Aikuisryhmän maksuun ei sisälly kilpailumaksuja, vaan ne laskutetaan kilpailuilmoittautumisten perusteella kahdesti syyskauden ja keväkauden aikana.

Kilparyhmän harjoitusmaksuun sisältyy U19-sarjassa ja sitä nuoremmissa pelaaville kaksi startti / kausi (syys tai kevät) tai neljä starttia / kilpailuvuosi (syys ja kevät) jokaista viikkoharjoituskertaa kohden kuitenkin niin, että maksimissaan startteja saa kuusi / kausi tai 12 / vuosi. Omien kansallisten kisojen startteja ei lasketa.
Aikuispelaajille kilparyhmän jäsenmaksu sisältää vastaavasti yksi startti / kausi (syys tai kevät) tai kaksi starttia / kilpailuvuosi (syys ja kevät) jokaista viikkoharjoituskertaa kohden kuitenkin niin, että maksimissaan startteja saa kolme / kausi tai kuusi / vuosi, pois lukien omat kansalliset kisat.

Kaksinpeli lasketaan yhdeksi kokonaiseksi ja nelinpeli puolikkaaksi startiksi. Starttietu on käytettävissä vain Suomen Sulkapalloliiton kisakalenteriin kuuluvissa kilpailuissa.
Näistä ylimenevät startit laskutetaan pelaajalta sen jälkeen, kun edellä mainitut jäsenmaksuun siältyvät startit on kyseisellä kilpailukaudella käytetty.

Seura maksaa junioripelaajien osallistumiset Cityjunnusulkis-kisoihin.

Vierailevat pelaajat

Kilpapelaajat voivat kutsua tarvittaessa muiden seurojen edustajia pelaamaan. Pääsääntöisesti tällaiset pelit tulisi pelata lauantai-vuoroilla. Lisäksi on huomioitava, että torstain aikuisryhmän vuoro on tarkoitettu lähinnä kaksinpeleille.
Kutsuvan vipsulaisen on kirjattava käynti muistiin, sillä jos ulkopuolisen käyntejä on yli 5 kertaa puolessa vuodessa, niin jokaisesta käynnistä veloitetaan 5 euroa/kerta puolivuosittain lähetettävällä laskulla.