SYYSTIEDOTE 2018

1) Nykyinen johtokunta

Seuran rahastonhoitajana toimii Lotta Aunio (lotta.aunio@vipsu.org).

2) Salivuorot ja harjoitusryhmät

Harjoitusajat on koottu tänne.

Valmentajien yhteystiedot löytyvät täältä.

Vuoroperuutuksista kerrotaan seuran nettisivuilla sekä etusivulla että kootusti Ajat-sivulla.
Lisäksi seuran harjoitusryhmillä on kätössä Nimenhuuto.com-palvelu, jossa ilmoittaudutaan harjoituksiin. Linkit harjoitusryhmien Nimenhuuto-sivuille löytyvät seuran nettisivuilta www.vipsu.org.
HUOM! Vain Aikuisrymän Nimenhuuto on julkisesti nähtävillä, muihin ryhmiin tarvitset oman tunnuksen. Jos sinulta puuttuu tunnukset oman ryhmäsi Nimenhuutoon, laita asiasta sähköpostia Timolle.

3) Jäsenmaksut

Harjoitus- ja jäsenmaksut on koottu tänne.

4) Mailojen jännitys ja pallot

Mailan jännityksen hinta seuran jäsenille on 16 euroa/kpl. Jännittämisestä vastaavat Mikko Antell (mikko.antell@vipsu.org ja Juho Heiskala, joihin saa parhaiten yhteyden sähköpostitse. Seuran ulkopuolisille jännitys maksaa 20 euroa/kpl.

Palloja kaipaavat voivat ottaa yhteyttä Niilo Skyttään (puh. 0400 439 441). Pallo on Victor-merkkinen ja hinta vaihtelee toimituserän mukaan. Yhteydenotot iltaisin ja viikonloppuisin, tai tietysti myös Niilon ollessa hallilla. Huomaattehan, että maksu on suoritettava käteisellä palloja ostettaessa.

Vaihtoehtoisesti on tarjolla myös edullisia sulkaisia harjoituspalloja (ns. kiinapalloja), joita välittää Petri Vänttinen. Yhteystiedot ja hinnat Vipsun sivuilla.

5) Vakuutus

Seura ei vastaa jäsenten vakuutusturvasta, vaan jokaisen pelaajan on vastattava siitä itse. Liiton lisenssiinkään vakuutus ei nykyisin sisälly, mutta liiton kautta lisenssin oston yhteydessä on mahdollista ostaa myös vakuutus. Lisenssin ja vakuuutuksen hankinta tapahtuu liiton nettisivuilta kohdasta http://www.sulkapallo.fi/kilpailija/lisenssit-ja-vakuutukset/.

6) Kilpailuihin ilmoittautuminen

Seuraavat edellytykset vaaditaan kilpailuihin osallistumiseksi:

  • Jäsenmaksu maksettu
  • Lisenssi hankittu Liiton sivujen kautta, myös kertalisenssi tulee hankkia samaa reittiä pitkin etukäteen!
  • Pelaajalla on tunnukset badmintonfinland.tournamentsoftware.com-sivustolle.

Kansallisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan Suomen Sulkapalloliiton ohjeistuksen mukaisesti:
http://www.sulkapallo.fi/2017/02/22/lisenssi-ja-kisailmoittautuminen/.

7) Kilpailumaksut

Muiden kuin Kilparyhmän pelaajien harjoitusmaksuun ei sisälly kilpailustartteja, pois lukien Cityjunnusulkis-startit. Kilpailustartit laskutetaan vähintään puolivuosittain. Ilmoittautumalla kilpailuun pelaaja sitoutuu maksamaan kilpailun osallistumismaksun.

Kilparyhmän harjoitusmaksuun sisältyy osallistumisoikeuksia liiton kilpailuihin. Kilpapelaajia tuetaan 3 startilla / kausi (kevät tai syys) tai 6 startilla / vuosi pois lukien omat kansalliset kisat.
U19- ja sitä nuoremmissa luokissa pelioikeuden omaavia tuetaan 6 startilla / kausi (syys tai kevät) tai 12 startilla / kilpailuvuosi (syys ja kevät) pois lukien omat kansalliset kisat.
Kaksinpeli lasketaan yhdeksi kokonaiseksi ja nelinpeli puolikkaaksi startiksi.
Näistä ylimenevät osat laskutetaan pelaajalta.

8) Seura-asut

Lisätietoja asuista ja tilaamisesta sivuillamme kohdassa Seura-asut.

9) Tietosuoja

Vipsun tietosuojalausunto löytyy osoitteesta http://www.vipsu.org/index.php?p=tietosuojaseloste.

 

Terveisin,
Keravan sulkapalloseura Vipsun johtokunta